A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ КИРИКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ: ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПЕРЕХОДУ ДО ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Дата: 16.08.2018 16:17
Кількість переглядів: 608

                               Оголошення

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ  КИРИКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ: ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПЕРЕХОДУ ДО ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Відповідно до міжнародних  зобов’язань в Україні триває процес переходу ефірного телевізійного мовлення від аналогового стандарту розповсюдження програм до цифрового стандарт DVB-T2

31 липня 2018 року припинено аналогове телевізійне мовлення у місті Києві та Кіровоградській області. У решті  областей перехід  до цифрового телебачення має відбутися 31 серпня 2018 року. Ці зміни не стосуються абонентів кабельного телебачення та власників супутникових антен.

Перевагами прогресивного цифрового  стандарту є можливість БЕЗКОШТОВНОГО прийому 32-х програм та висока якість телевізійного сигналу.

На сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення є покрокова інструкція для споживачів про підключення цифрового обладнання та технічні особливості прийому цифрового сигналу  в населених пунктах України. Ця інформація міститься за посиланням https://www.nrada.gov.ua/tsyfrove-efirne-telebachennya/

Консультації щодо переходу до цифрового телебачення в Сумській області можна отримати  у Сумському обласному контактному центрі «Відкрита влада» 0-800-301-501 (безкоштовно для жителів Сумської області).

Примітка:Отримання цифрового сигналу в Кириківській громаді здійснюється з найближчого передавача, що розташований в м. Тростянець Сумської області. Це важливо для налаштування напрямку вашої антени!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь