A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

З нагородами з Полтави

Дата: 25.10.2018 15:34
Кількість переглядів: 515

Фото без описуФото без опису

12 жовтня 2018 року Полтавська Державна аграрна Академія у своєму спортивному комплексі приймала кращих гирьовиків України серед юнаків та дівчат.

У запеклій спортивній боротьбі учні Кириківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, представляючи Сумську область, поступилися лише одним очком збірній міста Дніпра та області і посіли ІІІ місце. Переможцями стали господарі турніру.

В особистому заліку переможцями стали: Дідора Кирил, Пойманов Олександр, Різник Анастасія. Срібні нагороди отримали:  Каніщев Владислав, Кривошей Владислав, та Доля Валерія, яка гирю 8 кг підняла 197 разів, лише три підйоми поступилась полтавчанці. Медаллю за ІІІ місце були нагороджені Бойко Денис, Доля Юлія, Черніков Максим. Відмінні результати показали та виконали норматив І юнацького розряду Шаповал Руслан, Коваленко Максим.

У вільний час школярі відвідали музей гир, який має більше 200 екземплярів , налічується не одна сотня років з різних країн світу.

Учні також милувалися парком екзотичних насаджень, підгодували лебедів , диких гусей та качок, які мешкають на території Академії.

Учні, батьки та вчителі вдячні голові Федерації  гирьового спорту Андрію Іванілову, голові Федерації легкої атлетики  громади -  Андрію Ільченку, а також Андрію Ткаченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь