Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ОБИРАЮЧИ ІМ’Я ДИТИНІ – ОБИРАЄШ ЇЇ ДОЛЮ: ЯК НАЗИВАЛИ МЕШКАНЦІ ВЕЛИКОПИСАРІВЩІНИ НОВОНАРОДЖЕНИХ

Дата: 10.04.2019 08:15
Кількість переглядів: 530

 

ОБИРАЮЧИ ІМ’Я ДИТИНІ – ОБИРАЄШ ЇЇ ДОЛЮ: ЯК НАЗИВАЛИ МЕШКАНЦІ ВЕЛИКОПИСАРІВЩІНИ НОВОНАРОДЖЕНИХ

 

Ще в давнину люди помітили, що ім’я впливає не тільки на вчинки, характер і навіть зовнішній вигляд дитини, а й на її майбутнє. Обираючи своємупродовжувачу роду ім’я, батьки прагнуть подарувати маленькому згорточку щастя найкращу долю, яка буде увінчана тільки радісними подіями та особистими перемогами.

Серед зареєстрованих у І кварталі 2019 року імен найпопулярнішими на Великописарівщіні були Тетяна, Вікторія, Софія, Кирило, Олександр, Максим.  Вже традиційно обирають для своєї малечі місцеві жителі й рідковживані імена. Так, дівчаток називали  Єва, Злата, а хлопчиків –. Гліб, Кіріл,  Марк . До речі, у 2019 році в  Великій Писарівці та районі  народилося 17 дітей.

Нагадаємо, що завдяки онлайн-послузі Міністерства юстиції України громадяни можуть звернутися до органів державної реєстрації актів цивільного стану через веб-портал https://dracs.minjust.gov.ua, за допомогою якоговони мають змогу записатися на прийом, подати заяву на одруження, обрати день весілля, отримати кваліфіковано допомогу та здійснити інші дії, не відвідуючи для цього установ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь