A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

НА ВЕЛИКОПИСАРІВЩИНІ УРОЖАЙНІ 5 МІСЯЦІВ НА МАЛЮКІВ

Дата: 10.06.2019 08:09
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

В кожній родині батьки піклуються про новонароджену малечу, бо діти – це найцінніший подарунок долі та благословення. Для країни – народження маленьких громадян є майбутнім, що твориться вже сьогодні.

Варто зазначити, що за 5 місяців 2019 року на Великописарівщині народилося 25 малюків. Перше півріччя було урожайне на дівчаток, їх народилося 14. У 12 сімей лелека завітав вперше, по другій дитині він приніс у 8 родин, в третє – завітав у 4 родини  і в одну сім’ю лелека приніс п’яту  дитину. 

До речі, найпопулярнішими іменами в Великописарівському районі  залишаються  Кирило,  Марк,  Максим, Вікторія, Тетяна. Збагатилися родинні скарбнички й на рідковживані імена, а саме на  Мілану, Таїсію.

Так само опікуючись громадянами, як батьки щодо своєї малечі, Міністерство юстиції України створює зручні та комфортні сервіси. Наразі жителі області можуть отримати перший документ малечі – свідоцтво про народження – безпосередньо в пологовому будинку, заощаджуючи при цьому час. А незабаром в Україні запрацює електронна система від Мін’юста «Е-малятко», завдяки якій громадяни зможуть в онлайн-режимі зареєструвати місце проживання новонародженого, оформити допомогу при народженні дитини, зареєструвати народження малюка в електронній системі охорони здоров’я, оформити ідентифікаційний код малечі та багато іншого.

Кохайтеся, а про документи подбає Мін’юст! #ДРАЦС_2019.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь