A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ПРО ПРАВА ЧЕРЕЗ КАЗКУ ДЛЯ НАЙМЕНШИХ ГРОМАДЯН СУМЩИНИ

Дата: 09.08.2019 09:38
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

У своїй роботі, спрямованій на підвищення правової обізнаності громадян, фахівці юстиції Сумщини застосовують як класичні методи донесення інформації, так й інноваційні. Особливу увагу правники приділяють наймолодшим громадянам, адже правова свідомість будується змалечку.

Так, спеціалісти юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» завітали до сумського дитячого садка «Калинка», де провели для вихованців закладу цікавий та неформальний захід. Про право на родину, відпочинок, медичну допомогу, захист, навчання, інформацію говорили з малечею фахівці через казкових героїв. Наочні приклади більш доступно розповіли малюкам й про обов’язки. Маленькі рученята охоче підіймались вгору, коли з’являвся улюблений казковий герой та пропонував відповісти на питання, які стосувалися пройденого матеріалу.

Варто зазначити, що навіть у ранньому віці діти вже обізнані щодо своїх прав та обов’язків, а такий знаттєлюбний захід у вигляді казкотерапії тільки підсилює набуті до цього знання.

До речі, прогалини у правових знаннях для повсякденного життя можна подолати завдяки сайту https://pravo.minjust.gov.ua, де міститься корисна інформація від «прав споживачів» до «протидії булінгу».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь