A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ У КОЖНІЙ ДИТИНІ – ДОВОДИЛИ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ

Дата: 27.08.2019 08:09
Кількість переглядів: 409

Пройшовши не простий шлях від республіки до самостійної держави, наша країна наповнена подіями та постатями, які змінили хід історії, забути про які неможливо.

Будь-яке розуміння сучасного, складно уявити хоча б без поверхневого аналізу минулого, тому, завітавши до дитячого садка, фахівців юстиції Сумщини розповіли дітлахам про кроки України до незалежності. Розповівши про державне свято, правники звернули увагу на обов’язкову атрибутику будь-якої суверенної країни. Так вихованці закладу дізналися про основні державні символи, зокрема про герб, прапор та гімн країни.

Окрім того, в рамках загальнонаціонального проєкту «Я МАЮ ПРАВО!», юристи проінформували малечу й щодо гарантованих державою можливостей. Вдало обраний спосіб викладу матеріалу, привернув увагу дітей до звичних для них речей – піклування батьків, зустріч з лікарем, смачний обід та цікаве навчання. Зрозумівши, що це не просто визначений ритм життя, а нормативно закріплені свободи, вихованці садка запам'ятали та усвідомили про важливість дотримання  прав людини в житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь