A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Оголошення про початок прийому заявок на отримання фінансової підтримки за напрямками програми розвитку агропромислового комплексу

Дата: 29.10.2020 10:05
Кількість переглядів: 341

     Виконавчий комітет Кириківської селищної ради повідомляє, що наразі триває приймання заявок та відповідних документів на одержання фінансової підтримки за напрямками, визначеними Програмою розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року (далі – Програма), затвердженою рішенням Сумської обласної ради від 07.10.2016 (зі змінами).

Зокрема, фінансова підтримка здійснюється за напрямками:

1) підтримка галузі ягідництва;

2) виробництво органічної продукції;

3) виплата часткового відшкодування за збереження та утримання генофонду лебединської та української бурої молочної  порід великої рогатої худоби;

4) часткове відшкодування витрат, пов’язаних із придбанням для подальшого відтворення племінних свинок та кнурців вітчизняного походження;

5) часткове відшкодування вартості придбаного в племінних господарствах поголів’я молодняка овець;

6) підвищення кваліфікації відповідних менеджерів органів місцевого самоврядування;

7) часткове відшкодування витрат на придбання установки індивідуаль-ного доїння (доїльного апарату), машин та обладнання для первинної обробки молока вітчизняного виробництва.

Оголошення про початок приймання заявок та документів, вимоги до заявників для отримання фінансової підтримки за напрямками Програми розміщено на офіційних веб-порталах Сумської обласної державної адміністрації, Сумської обласної ради, Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації.

Заявки та відповідні документи приймаються до 05.11.2020 за адресою Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації: м. Суми, вул. Першотравнева, буд. 29.

Телефон для довідок: (0542) 77 15 37, email: apk@sm.gov.ua.

З повною інформацією щодо умов та порядку одержання фінансової підтримки можна ознайомитися у додатках 4.2-4.11 до Програми, яка розміщена на головній сторінці веб-сайту Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації офіційного веб-порталу органів виконавчої влади Сумської області за посиланням: http://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/123 у розділі «2020».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь