Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ОГОЛОШЕННЯ Про VІІ форум Moldova Business Week 2020

Дата: 02.11.2020 13:29
Кількість переглядів: 323

     Виконавчий комітет Кириківської селищної ради повідомляє, що 19-21 листопада 2020 року в м. Кишинів відбудеться VІІ форум Moldova Business Week 2020, організатором якого є Уряд Республіки Молдова та Агентство з питань залучення інвестицій InvestMoldova.

 Протягом першого дня форуму офіційні особи Молдови та провідні експерти планують обговорити питання тенденцій розвитку світових економік, головних напрямів інвестиційної діяльності, а також планується проведення панельних сесій, присвячених економічній політиці Молдови, розробці заходів з інтеграції економіки Республіки Молдова у світову, залучення іноземних інвестицій у створення нових виробничопромислових процесів.

 Другий день буде присвячено розвитку семи стратегічних секторів економіки Молдови: агропродовольчому, інформаційно-комунікаційним технологіям, аутсорсингу бізнес-процесів та науковим дослідженням і розробці (ВРО & R&D), інфраструктурі, інформаційним технологіям, промисловому виробництву і моді.

 У рамках сесій планується проведення презентацій діяльності окремих компаній із кожного сектору економіки, організація можливості підбору бізнес-партнерів, участь в інтерактивних панельних дискусіях тощо.

 У зв’язку із подальшим поширенням пандемії коронавірусу COVID-19, форум планується провести в режимі онлайн. Реєстраційна форма для участі у форумі найближчім часом буде доступна на сторінці заходу – http://mbw.md/.

Участь представників українського бізнесу у зазначеному заході, на думку Посольства, сприяло б подальшому розширенню українсько-молдовського економічного співробітництва, налагодженню співпраці між підприємствами обох країн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь