A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ЗАВОДСЬКА ЗОШ I-III ступенів учасниця фуд-челенджу в рамках програми Healthy Schools «Здорове харчування»

Дата: 30.04.2021 18:35
Кількість переглядів: 2208

ЗАВОДСЬКА ЗОШ I-III ступенів учасниця  фуд-челенджу в рамках програми Healthy Schools «Здорове харчування»

 

26 квітня стартував Всеукраїнський челендж зі здорового харчування для шкіл. Уся спільнота Заводської загальноосвітньої школи I-III ступенів Кириківської селищної ради залюбки  долучилася до участі в цьому заході.

Упродовж 4 тижнів  з 26 квітня по 24 травня всі педагоги нашого закладу, здобувачі освіти та їхні батьки будуть виконувати креативні завдання та проводити активності на тему здорового харчування, які потім будуть оцінювати й коментувати експерти програми.

Перший тиждень челенджу  «Весело про їжу» ми розпочали з проведення опитування учнів 1-11 кл.( охоплено -110 школярів початкової ланки, 122 - середньої та старшої школи).

 Але головні зусилля були направленні на виконання другого завдання - створення сценарію квесту про здорове харчування. Працюючи спільно, усі учасники освітнього процесу зосередили свої думки і створили креативний, оригінальний та інформативний сценарій. У рамках квесту, який розрахований на учнів 3-5 класів, потрібно пройти 5 локацій, які знаходяться в закладі освіти : «Вікіпедія харчування», «Капсула здоров’я», «Місто Смаколиків», «Красу, що робимо руками, ми називаєм чудесами!», руханка «Кумедна їжа». На учасників чекають захопливі завдання, нестандартні ситуації та гарантований гарний настрій.

Крім вище зазначених завдань, упродовж цього тижня всі охочі мають змогу долучитися до флешмобу «Мій позитивний сніданок». Учасникам потрібно приготувати корисний сніданок, викласти його у формі смайлика та опублікувати його в коментарях під постом у групі Facebook нашого закладу до 01.05.21.

https://www.facebook.com/photo?fbid=1938729556302567&set=gm.797754921156766.

         Учні 1-А та 1-Б класів теж не залишилися осторонь. Разом зі своїми класоводами вони  з особливим інтересом поринули в цікавий світ здорового харчування.

Дякуємо всім, хто вже долучився до цього чудового заходу! Сподіваємося на подальшу активність усієї шкільної спільноти. Думаємо, що ініціативність, цілеспрямованість, творчість допоможуть нам гідно представити наш освітній заклад у Всеукраїнському фуд-челенджі.

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису 

 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь