A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 29.11.2021 17:10
Кількість переглядів: 5262

29 листопада відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії селищної  ради під головуванням селищного голови                Павла ГУЧЕНКА. На розгляд сесії було внесено 41 питання порядку денного.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі питання були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях профільних депутатських комісій. За пропозицією постійних комісій внесені та погоджені зміни до окремих проєктів рішень.

Загалом депутатами схвалено 39 проєктів рішень.

Старости звітували про свою роботу.

Рішенням селищної ради ліквідовано Катанський старостинський округ, населені пункти якого включені до складу Іванівського старостинського округу.

Затверджено Положення про старостинські округи.

Враховуючи висновки постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, земельних відносин, природокористування та благоустрою, депутати підтримали рішення про передачу в оперативне управління та на баланс комунального некомерційне підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Кириківської селищної ради» комунального майна.

Традиційно обранці громади розглянули низку земельних питань. Внесено зміни до назв дев’яти закладів освіти та затверджено їх Статути у новій редакції.

На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення, серед яких внесення змін до програм селищної ради та до бюджету селищної територіальної громади на поточний рік.

Прийняті рішення одинадцятої сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь