A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Громадське обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки Проекту ДДП

Дата: 22.12.2021 19:48
Кількість переглядів: 236

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Предметом стратегічної екологічної оцінки є проектні рішення містобудівної документації «Генеральний план та план зонування смт Кириківка Великописарівського району Сумської області», їх потенційний вплив на довкілля та здоров’я населення.

Відповідно ДБН Б.1.1-15:2012, для обчислення прогнозних показників, прийнятий термін проекту генерального плану — 20 років.

Метою проекту Генерального плану є визначення: потреби в територіях для забудови та іншого використання; потреба у зміні меж населеного пункту, черговість і пріоритети забудови та іншого використання територій; функціональне зонування, планувальна структура та просторова композиція забудови населеного пункту; загальний стан довкілля, основні фактори його формування, містобудівні заходи щодо поліпшення екологічного та санітарно-гігієнічного стану; території, які мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання.

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Кириківська селищна рада Охтирського району Сумської області (об’єднана територіальна громада).

Адреса: 42830, Сумська обл., Охтирський р-н, смт Кириківка, вул. Широка, буд. 12.

e-mail: ksr.57@ukr.net

 

3. Передбачена процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки Проекту ДДП починається з 22 грудня 2021 року і триває по 21 січня 2022 року.

Проект ДДП та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено на офіційному веб-сайті Кириківської селищної ради Охтирського району Сумської області (https://kyrykivska-gromada.gov.ua) – 22.12.2021 року.

б) способи участі громадськості:

 - надання письмових зауважень і пропозицій в межах строку громадського обговорення Кириківської селищної ради Охтирського району Сумської області за адресою: 42830, Сумська обл., Охтирський р-н, смт Кириківка, вул. Широка, буд. 12, +38 (095) 565-00-26 (email: ksr.57@ukr.net).

- громадські слухання в рамках стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Кириківська селищна рада Охтирського району Сумської області (об’єднана територіальна громада), за адресою: 42830, Сумська обл., Охтирський р-н, смт Кириківка, вул. Широка, буд. 12., тел. ++38 (095) 565-00-26.

 

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Кириківська селищна рада Охтирського району Сумської області (об’єднана територіальна громада), за адресою: 42830, Сумська обл., Охтирський р-н, смт Кириківка, вул. Широка, буд. 12., тел. ++38 (095) 565-00-26.

 

ґ) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (https://mepr.gov.ua), Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської ОДА (http://www.pek.sm.gov.ua).

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

Звіт СЕО

Генеральний план та план зонування смт Кириківка 
переглянути

переглянути

переглянути

переглянути

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь