A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ДЕНЬ ПАМ‘ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ!!!

Дата: 26.04.2023 11:54
Кількість переглядів: 98

Кожного року 26 квітня Україна й увесь світ згадує Чорнобильську катастрофу.
     Ось вже 37 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й трагічні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм, і ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу…
     Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.

     26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Багато з тих, хто прийняв на себе удар Чорнобиля, на жаль, не дожили до сьогоднішнього дня. Перед їх світлою пам’яттю ми в глибокій повазі схиляємо голови...

     Герої-ліквідатори, які пройшли через атомне пекло, і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і відваги. Ми безмірно пишаємося і висловлюємо сердечну подяку учасникам ліквідації наслідків аварії. Ризикуючи життям і здоров’ям, ці люди врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Ми закликаємо зберігати пам`ять Чорнобиля і вшанувати мужність тих ліквідаторів, які живуть сьогодні поряд з нами.

     Шановні учасники ліквідації на Чорнобильській атомній станції!Сердечно бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, життєвої енергії та наснаги, сімейного затишку, щастя, миру, добра та злагоди. Нехай щира людська подяка зігріває ваші серця, опалені загравою Чорнобильської катастрофи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь