Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дата: 29.08.2023 09:57
Кількість переглядів: 81

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Герої не вмирають!

Вони навічно залишаються в наших серцях і пам‘яті.

Сьогодні, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, схиляємо голови перед усіма Героями, які боронили та боронять нашу свободу.

Запалюємо свічки пам’яті, згадуючи усіх загиблих Захисників та Захисниць України.

Дякуємо кожному й кожній, завдяки кому наша країна вистояла і продовжує гідно відстоювати вільне, майбутнє в незалежній державі.

За кожен виборений сантиметр, за кожен крок, який наближає нашу Перемогу. Ми маємо завжди пам’ятати про надвисоку ціну, якою нам здобувається мирне небо, про відвагу наших Героїв, які щоденно від 2014 року роблять усе заради існування України та наших майбутніх поколінь. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх рідних, згадаємо в пошані кожного нашого Героя, адже жодні слова не зможуть вгамувати цей біль втрати.

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати!!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь