Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Вітаємо з Днем працівників лісу!

Дата: 17.09.2023 09:48
Кількість переглядів: 128

Сьогодні святкують не тільки фахівці лісового господарства, лісозаготівельних, целюлозно-паперових, деревообробних підприємств, але і всі ті, хто з любов'ю та повагою ставиться до лісу. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище.

Ліс - це легені всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу – це наш спільний обов’язок, не тільки працівників лісового господарства. Чисте довкілля – це наша спільна відповідальність.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоровʼя, Божого благословення, добробуту і стабільності, оптимізму. Вагомих здобутків у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь