Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 08:50
Кількість переглядів: 81

 

Щороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день  людей  з інвалідністю - людей, які мають свої потреби, а поряд з цим  - велику силу волі та незламність духу й жагу до життя.

Міжнародний день людей з інвалідністю – це не свято, а добра нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено на підтримку таких людей, і що ще треба зробити для покращення умов  їхнього життя, щоб ніхто з них не почувався забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

Вони кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу, оптимізм та непохитну віру в краще. На превеликий жаль, повномасштабна війна значно збільшила чисельність людей з інвалідністю, адже сьогодні ворожі кулі та ракетні обстріли забирають здоров’я та призводять до страшних каліцтв не лише наших мужніх воїнів, а й цивільних громадян поважного віку, молодь, дітей. І ця сумна статистика зростає щодня.

Тому бережімо себе, своїх рідних, близьких, виявляймо повагу та розуміння до тих, хто втратив здоров’я та вимушений сподіватися на підтримку суспільства, а також до людей похилого віку та ветеранів.

Найтепліші слова захоплення та поваги тим, на чию долю випали нелегкі випробування. Зичимо міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Також дякуємо всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрішньому дні.

Не забуваймо про тих, хто навколо нас та потребує розуміння, підтримки та піклування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь