Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2023 08:10
Кількість переглядів: 141

 

Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани!

6 грудня – День Збройних Сил України. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни. Не виключенням стали і наші земляки - воїни, які гідно проявили себе захищаючи рідну землю.

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
Бажаю Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди супроводжують Вас. Велика вдячність волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України. Шановні військовослужбовці, бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, добра та щастя, мирного неба над Україною!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою, Кириківський селищний голова                   Павло ГУЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь