Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Сумський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує

Дата: 01.03.2024 09:30
Кількість переглядів: 90

 

        Державний навчальний заклад «Сумський центр професійної-технічної освіти державної служби зайнятості» пропонує організувати навчання за освітніми програмами: «Ремонт побутових електроприладів», «Монтаж санітарно-технічних систем та устаткування», «Ремонт взуття», «Використання сучасних технологій швейного виробництва», «Перекурські та косметичні послуги», «Догляд за лежачими та маломобільними хворими» та іншими освітніми програмами закладу.

       Окрім запропонованих освітніх програм соціально-побутового напряму, центр організовує навчання для отримання підприємницьких компетентностей, зокрема підготовки та подання бізнес-плану на отримання мікрогранту/гранту на відкриття власної справи за урядовим проектом «єРобота».

       Навчання претендентів з числа безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни – безкоштовне. За умови груп від 7 осіб можливо організувати навчання безпосередньо у громаді та/або шляхом комбінованого очно-дистанційного навчання.

       За потреби працівники закладу готові провести інформаційні зустрічі та презентації професій/освітніх програм закладу з мешканцями громади, зацікавленими у навчанні особами.

       Спільна робота у цьому напрямку могла б стати початком плідної співпраці, важливої справи з працевлаштування, сприяння самозайнятості громадян та вирішення питання жіночого безробіття.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь