A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

З Міжнародним жіночим днем

Дата: 08.03.2024 08:51
Кількість переглядів: 47

 

Шановні жінки Кириківської громади, дорогі берегині українського роду! Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем!

На весняні квіти та слова побажань заслуговують мами, бабусі, сестрички, кохані! Кожна із вас на своєму місці робить важливу конкретну справу, яка прискорює мир на нашій українській землі.

Якою темною, холодною та довгою не є зима, за зимою завжди приходить весна. А разом із весною – теплі сонячні дні, квіткове різнобарв’я та надія на оновлення, надія на звільнення України від окупантів та перемогу у війні.

Останні два роки стали одними з найважчих у вашому житті. На вашу долю випали складні випробування. Але, пройшовши це, ви стали сильнішими.

Особливі слова підтримки та подяки висловлюємо матерям, які не дочекалися своїх дітей з війни, які віддали свої власні життя, щоб ми могли жити і працювати, щоб Україна була єдиною і незалежною. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за синів і доньок наповнює ваші серця.

Бажаємо усім вам, дорогі жінки, здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мирного неба над головою, перемоги над ворогами, позитивних емоцій, нехай усі негаразди обходять стороною, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними.

З повагою, Кириківський селищний голова Павло ГУЧЕНКО. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь