Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Дата: 27.06.2024 09:39
Кількість переглядів: 97

 

Інформаційне повідомлення про проведення

громадського обговорення у формі електронної

консультації щодо перейменування вулиць та провулків  в населених пунктах Кириківської селищної територіальної громади

Шановні жителі Кириківської селищної територіальної громади!

      На виконання розпорядження селищного голови «Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кириківської селищної територіальної громади» від 26.06.2024 року № 53/ОД, відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, з метою виконання на території Кириківської селищної територіальної громади Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», а також врахування пропозицій мешканців, буде проведено громадське обговорення у формі електронної консультації стосовно перейменування вулиць 40 років Перемоги у с-щі Кириківка, с. Яблучне, с. Рябина, с. Катанське. Вулиці Романова у с. Катанське та провулка 40 років Перемоги у с-щі Кириківка.

        Зауваження і пропозиції з даного питання просимо надавати до відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій, благоустрою та економічного розвитку Кириківської селищної ради за адресою: Сумська область, Охтирський район, селище Кириківка, вулиця Широка, буд. 12, або на електронну пошту gkh.ksr@ukr.net.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Строк подання зауважень і пропозицій до 27.08.2024 року (включно). Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальною особою за організацію і узагальнення громадського обговорення є спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій, благоустрою та економічного розвитку  Кириківської селищної ради Наталія Сандалова.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Кириківської селищної ради за посиланням https://kyrykivska-gromada.gov.ua

Громадське обговорення триватиме протягом 62 днів з моменту опублікування даного повідомлення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь