Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України»

Дата: 18.10.2024 08:01
Кількість переглядів: 35

 

ГО «Джерело надії України» і ГО «Агенція сталого розвитку міста» реалізують соціально-гуманітарний проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України», що спрямований на підтримку вразливих верств населення у Сумській та Харківській областях.

На даному етапі триває видача гуманітарних наборів на Сумщині, зокрема у Кириківській громаді. На першому етапі реалізації проєкту допомогу отримають мешканці трьох сіл: Катанського, Іванівки та Березівки. У наступні місяці плануємо розширювати географію допомоги відповідно до запитів з інших населених пунктів громади.

Допомогу можуть отримати представники вразливих категорій населення у населених пунктах з ускладненим доступом до товарів першої необхідності. Запити реєстрацій опрацьовуються поступово, відповідно до цього плануюються виїзди у громаду.

Додатково ви можете отримати:

- Психологічну підтримку

- Психо-соціальну допомогу

- Соціально-юридичну консультацію

Заповнити реєстрацію можна за посиланням:

https://forms.gle/2HHBWn6ggdUuGQxq6

(заповнюючи форму, звертайте, будь ласка, увагу на умови, зазначені в описі)

Враховуючи масштаб проєкту та обмеженість ресурсів, процес відбору населених пунктів базується на комплексній оцінці потреб громади. Через значну кількість заявок та обмежені ресурси проєкту, ми не зможемо надавати індивідуальні пояснення щодо результатів відбору.

Довідково

Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» реалізується ГО «Джерело надії України» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь