A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

ВПРОВАДЖЕННЯ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА АДАПТАЦІЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ»

Департамент з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації інформує про пілотний проект із залучення соціальних працівників до діяльності мультидисциплінарних реабілітаційних команд для ветеранів та їх родин, про пільги і виплати військовим, протезування та рекомендації зі створення безбар'єрного простору.

11:01 22.12.2023

ДІТИ РОЗБУДОВУЮТЬ ГРОМАДУ

У рамках обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду!» вихованці закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Кириківської селищної ради реалізовували волонтерський проєкт «Перемога не за горами – йди до неї разом з нами!», який презентувала на обласному форумі позашкільної освіти Катерина ВЕКЛЕНКО - учениця 10 класу Кириківського ЗЗСО І-ІІІ ст., вихованка гуртка «Юні мовознавці» (керівник – Тетяна МИХАЙЛЕНКО).

16:27 21.12.2023

Штормове попередження

За інформацією гідроміцентра на 07.22 год. 14.12.2023 року. Штормове попередження. Вдень 14.12.20234 року по місту та області очікується хуртовина. Перший рівень небезпеки- жовтий.

09:37 14.12.2023

Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці

  1 грудня розпочалася інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямована на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Головною метою кампанії є попередження та/або усунення порушень законодавства про працю при оформленні трудових відносин. Трудовий договір – це надважливий документ у роботі. Він як пасок безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий.  Закликаємо працівників і роботодавців дотримуватися законодавства про працю та укладати трудові договори. Такий підхід сприятиме створенню справедливих і безпечних умов праці для всіх та укріпленню економіки нашої країни.

16:46 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь