A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ОГОЛОШЕННЯ

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

 Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану

15:20 05.10.2023

ПРОСИМО ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ НА ТЕРИТОРІЇ КИРИКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Згідно Правил, затверджених рішенням 36 сесії 7 скликання Кириківської селищної ради від 12.12.2019 року, домовласники приватних будинків зобов’язані утримувати в належному стані територію перед подвір’ям до середини проїжджої частини вулиці, проводити своєчасну обрізку дерев та видалення бур’янів. Забороняється складати будівельні матеріали (пісок, щебінь, цеглу, лісоматеріали та інше) на вулиці та виносити сміття, гілки, скло та інше на дорогу, захаращувати проїжджу частину та узбіччя, створювати стихійні звалища. Також забороняється перед подвір’ям зберігати сільськогосподарську техніку та агрегати до неї.

15:37 25.09.2023

«Стратегія запобігання правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту в Україні»

Відділ кримінологічних досліджень Інституту здійснює розробку фундаментального дослідження «Стратегія запобігання правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту в Україні». Беручи до уваги високі показники дорожньо-транспортної смертності й травматизму в Україні, євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави та безпекову ситуацію в державі загалом, дослідження стану дорожньо-транспортної безпеки є гостро актуальним.

08:46 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь