A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги бджолярів!

ФОП Линник Олександр Миколайович повідомляє, що в період з 07 по 09 червня 2023 року буде проводитися обприскування полів ріпаку, препаратом інсектицидом “Біскайя 240”, "Атрікс" та "ІЛ-200" які є небезпечними для бджіл. Обробіток буде проводитися на території Іванівського старостинського округу (с. Березівка, с. Катанське) Кириківської селищної ради.

16:52 06.06.2023

Міжнародний день захисту дітей

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.Вітаємо з днем захисту дітей! Бажаємо благополуччя в кожну сім'ю. Щасливих щирих дитячих очей. Здоров'я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння. Бережіть дітей, адже вони наше продовження!

08:50 01.06.2023

Оголошення про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Шановні керівники громадських організацій, експерти, громадяни з активною життєвою позицією, на виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 18.04.2023 р. № 364 «Про затвердження Типового положенням про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», Кириківською селищною радою проводиться робота щодо формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності на території Кириківської територіальної громади. Просимо, бажаючих долучитися до роботи координаційної ради, до 01 липня направити клопотання на ksr.57@ukr.net  зазначивши ПІП, посаду (іншу ідентифікацію), контактний телефон.

15:55 15.05.2023

До уваги бджолярів!

ФГ «РЯБИНКА» повідомляє, що в період з 12 по 14 травня 2023 року буде проводитися обробіток десикація полів з посівом ріпака

09:07 11.05.2023

До відома населення!

     В Управлінні Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області діє телефонна «гаряча лінія» за номером (0542) 22-15-43, на яку громадяни можуть звертатися зі скаргами, заявами чи пропозиціями з питань можливих порушень чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підприємствами, установами та організаціями.

15:05 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь