A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кириківська громада
Сумська область, Охтирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

"Компенсація за пошкоджене та зруйноване майно, внаслідок військової агресії рф: алгоритм дій"

Незважаючи на те, що триває воєнний стан, на законодавчому рівні прийнято Закон України «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації», яким визначено правові та організаційні засади надання компенсації за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна. Юристами Охтирського МЦ з надання БВПД розробилено інформаційний буклет, де ви зможе знайти інформацію про те, хто має право на компенсацію, строки подання та зміст заяв, до яких установ подаються відповідні заяви, способи компенсації та черговість. Якщо у Вас виникнуть питання, звертайтеся до Охтирського місцевого цент ру з надання БВПД за адресою: м. Охтирка, вулиця Перемоги, 13

13:26 23.03.2023

Профілактика укусу кліщів

Навесні в лісах і парках активізуються кліщі, чиїх укусів людині слід остерігатися під час відпочинку на природі. Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт та марсельська гарячка.

09:37 21.03.2023

Заборона на використання та реалізацію піротехнічних виробів

Кириківська селищна рада доводить до відома всіх мешканців, що рішенням виконавчого комітету ради на всій території громади введено тимчасову заборону на використання та реалізацію піротехнічних виробів (салютів, феєрверків, петард та інших).

10:39 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь