Новини
Протокол №2 від 18.06.2021 року
15:35 22.06.2021
На Сумщині розпочалися оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою "МАК-2021"
https://rada.info/upload/users_files/04390096/92c4d70e2439ea2a07f7732388226033.pdf09:25 17.06.2021
Протокол №1 від 01.06.2021:
15:49 01.06.2021
Пілотний проект "Рука допомоги"
https://rada.info/upload/users_files/04390096/451388f192d31793d79d77de8a30b3b1.pdf13:49 01.06.2021
Ось і завершується останній тиждень Всеукраїнського челенджу. Цього разу нашому закладу потрібно провести фінальне опитування серед учнів, інтегровані уроки , казку чи театральну сценку про здорове харчування. Педагогічний колектив готувався до виконання завдань креативно, якісно та весело!
15:03 21.05.2021
УЧНІ ЗАВОДСЬКОЇ ШКОЛИ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З НАЦІОНАЛЬНИМИ КУХНЯМИ РІЗНИХ КРАЇН
Не секрет, що у світі існує величезне розмаїття страв і рецептів. Кожній національній кухні властиві власні риси: використання певних продуктів і способів їхньої обробки, посуд, у якому подається їжа, дотримання специфічних традицій і навіть ритуалів у споживанні їжі. Третій тиждень Всеукраїнського фуд-челенджу був направлений на ознайомлення учнів з особливостями національної кухні країн світу.13:48 14.05.2021
Другий тиждень фуд-челенджу в Заводській загальноосвітній школі I-III ступенів
З 05.05.21 по 07.05.21 колектив Заводської школи працював над завданням другого тижня Всеукраїнського фуд-челенджу на тему «Готуємо разом», головна мета якого - об’єднати родини процесом приготування смачної їжі та показати дітям, що це - весело та легко.16:14 07.05.2021
ЗАВОДСЬКА ЗОШ I-III ступенів учасниця фуд-челенджу в рамках програми Healthy Schools «Здорове харчування»
18:35 30.04.2021
З 1 квітня 2021 року в 22 областях України розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів.
10:58 06.04.2021